tisdag 3 november 2015

Sponsrad Video: NISSAN PULSARStår ni i funderingar vilken bil ni ska köpa härnäst?
Har ni tänkt på Nissan Pulsar kanske? Det kan det vara värt för:
Med ett sportigt utseende och en turbomatad 1,6 liters DIG-T motor på 190 hk ger körningen dig ett leende på läpparna. Och inte bara dig som förare utan även om du skulle sitta som passagerare.

Nissan Pulsar är nämligen även utvecklad med passagerarna i åtanke. Baksätet har klassens bästa benutrymme och det finns bra med förvaring och komfort för alla i bilen. Något som är extra bra, är för de med bilbarnstol i baksätet då bakdörrarnas öppningsvinkel är extra bred, så man kommer åt ordentligt.
Bagageutrymmet är på 385 liter och fäller du ned baksätet - får du hela 1395 liter för bagage, packning eller - ja vad som!

Redan i standardutförande får man inte bara den snygga designen med den V-formade nätgrillen utan även LED-strålkastare med LED signatur, nyckellöst system, backkamera, regnsensor m.m.
Den nya DIG-T motorn på 1,6 liter har 190 hk, gör 0-100 på 7,7 sekunder med en toppfart på 217 km/tim. Med Start/Stopp systemet blir motorn bränslesnål och bränsleförbrukningen vid blandad körning hamnar då på 5,7 l/100 km och CO2-utsläppet blir 134 g/km.

På säkerhetssidan finns hjälpmedel såsom döda-vinkel-varnare, frontalkollisionsvarning och autobroms- för att nämna några.

Nissan Pulsar fick fem stjärnor i senaste krocktestet av Euro NCAP.

Sponsrat Inlägg


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar!