tisdag 10 november 2015

Range Rovers lyxiga Cabriolet Suv


Förr när man ”cruisade” fram i en cabriolet så tänkte man ”liten men tuff” eller ”skönhet före muskler” men nu kan man verkligen tänka ”störst går först”.

Med Range Rovers nya cabriolet Evoque Convertible tar man Suven in i cruise-världen med snygg design och rejäla motorer.

En snygg terrängcabriolet

Range Rovers lyxiga version av sin nya Suv är egentligen mer än en cabriolet, den erbjuder allt från båda världarna, lite lyx och flärd, samtidigt som man kan ha äventyrslust och lite mer djärvhet i sin körupplevelse.
Den fyrsitsiga lyxsuven kommer med både bensinmotor (Si4-Bensin på 240hk) och diesel (Ingenium motorn på 2,0 liter med antingen 150 hk eller 180 hk, där du har en bränsleförbrukning på låga 5,7 l/100 km och ett CO2-utsläpp omkring 149 g/km), tillsammans med en 9 växlad automatisk växellåda.

Tygsuffletten, är i dagsläget den längsta och bredaste sufflett som nånsin monterats på ett fordon och den kan öppnas på 21 sekunder och stängas på 18 sekunder i hastigheter up till 48 km i timmen. Det bästa här är att suffletten i nedfällt läge inte tar av bagageutrymmet på 251 liter – och det finns även ett skidfack, när vi ändå talar förvaring.

Försäljningen påbörjas nu till våren 2016 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar!