fredag 20 februari 2015

Volkswagen Sharan uppdaterad

Nu när det så är dags för femte generationen av Volkswagen Sharan har man satsat på att uppdatera lite på den tekniska sidan, samt finslipat prestanda och design.I maj kommer det att vara försäljningsstart för den populära MPV:n, med sina bakre skjutdörrar och upp till sju sittplatser, har den tagit storfamiljerna med storm. Att kunna stuva om bland säten osv för att istället ha 2430 liter lastutrymme, är inte fy skam det heller.

Gällande interiören har denne också fått sig en uppgradering och det finns nu mer att väja på, exteriört har man till exempel uppdaterat LED-bakljusen.

Stora nyheten är dock att Volkswagen proppat nya Sharan full med teknikaliteter, allt från multikollisionsbroms och autohold-funktion på den elektriska handbromsen redan i standard utförande, men i tillvalen är den tekniska listan lååå-åååång.

Volkswagen Sharan kommer med fyra olika motorval, två bensinare och två diesels.
På Bensin-sidan är det 150 hk eller 220 hk TSI som gäller varav den senare kan fås med DSGväxellåda. Dieselutbudet har 150 hk eller en 184 hk´s TDI motor, varav 150hk motorn kan fås med fyrhjulsdriften 4MOTION.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar!