tisdag 20 januari 2015

Nya Hyundai i30 med Turbomotor

2015 kommer den nya versionen av i30, en turboladdad 1,6 liters dieselmotor på 186 hk. Med en ny tuff design och prestanda som påvisar sportigheten hos Hyundai.

Ja, den nya Hyundai i30, kommer såklart med fler motoralternativ än just den turboladdade, men det är ju den som är lite extra frän att skriva om så här en grå vårdag. För vad sägs om:
Sportsäten, dubbla avgasrör, ny kylargrill och en markerad sportbetoning i den röda accentfärgen. Vad gäller färg, så kommer turboversionen att ha en extra kulör; Jet Black, för att stå ut lite extra.

Nya i30 Turbo kommer att gå att få i tre- eller femdörrarsversion, med ett bra standardpaket där de bla. har LED markerade strålkastare, Integrated Stop & Go (ISG) samt däck med lågt rullmotstånd – de två senaste som bränslebesparande teknik.

Den turboladdade dieselmotorn på 1,6 liter har en bränsleförbrukning på 3,6 liter/100 km och släpper ut ca 94 g CO2/km. Topphastigheten ligger på 219 km/tim och 0-100 gör den på blanka 8,0 sekunder.

Självklart följer Hyundais fem-års-garanti med då du köper en ny i30.
Det innebär alltså fem års garanti med fri körsträcka och fem års vägassistans.

Pris för nya i30, med eller utan turbo, finns i dagsläget inte, men kommer i samband med lanseringen framöver under våren 2015.
Så nu hoppas vi på en tidig och solig vår, så vi snabbt kan få se den här tuffingen på våra vägar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar!