måndag 7 juli 2014

Streama musik och samtal i bilen - utan att behöva bluetooth!

Har du en äldre bil utan bluetooth-funktion? Trött på att bara kunna lyssna på radio med dåligt ljud?
Och att inte kunna ta samtalet på mobilen då du behöver båda händerna på ratten…

Nu har det kommit en kanon-manick, en ”RoadTune Handsfree”. Den gör så att du enkelt kan ladda din mobil och samtidigt streama musik och samtal som ljuder ut ur bilens högtalare.
Allt du behöver är ett 12V/24V-uttag.

 Du kopplar in den i uttaget, ställer in din bilradio på en kanal utan sändning (där det brusar eller dyl.)och sedan då du kopplat in mobilen i RoadTunern så klickar du fram dig till samma kanal på den lilla lcd-skärmen som finns på manicken. När detta är gjort så tystnar bruset i bilen.
Nu kan du enkelt ta emot samtal, lyssna på din spotifylista eller radio-app – eller e-bok, helt kanon. Och ljudet är faktiskt bättre än det jag har från min vanliga bilstereo. Plus att RoadTunern lada min mobil under resan.

Är den i vägen då? Såklart den inte är, håll-armen är flexibel och själva hållaren gör att man kan vrida telefonen till det läge som passa en bäst.

För mig, som har just en bil utan bluetooth-funktion så är denna RoadTune klockren! Jag älskar den och kan varmt rekommendera den till alla! Och priset är ju bra det med, just nu på http://se.mobilefun.com/ finns den för bara 239 kronor och den passar till alla mobiler!

Självklart finns det en hel drös andra manicker, men jag gillar att denna ä liten, bra och bekväm - till ett bra pris!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar!