tisdag 7 januari 2014

Nya Honda Accord


Honda visar upp nya Accord, som är både bredare och något lägre än sin föregångare. De har satsat på ett mer sportigt intryck med skarp estetik när man nu är inne på åttonde generationen av bilmodellen.
Interiören i Honda Accord förmedlar också en sportig känsla i designen av instrumentbrädan. Framsätena är bekväma och är specialdesignade för att minska vibrationerna som känns när man kör. Ratten är svart med silverdetaljer och från den kan man bland annat kontrollera ljudsystemet och mobiltelefonen. Bekvämligheten är god och man sitter bra både bak och fram, även om sätet i mitten i baksätet tyvärr inte är särskilt rymligt.
Något ovanligt är att nya Honda Accord blivit kortare än sin föregångare. Detta beror på att man insett att köparna föredrar ett tilltalande utseende istället för ett stort bagageutrymme. Däremot har bilen blivit något bredare. Man har också satsat på att göra den tystare, och på många olika säkerhetssystem som till exempel varningssystem som varnar om man kommer utanför filen. Då styrs bilen automatiskt i cirka tio sekunder. Honda Accord kommer också med ett system för kollisionsvarning där man varnas om man kommer för nära ett hinder eller fordon framtill, och där bilen till slut bromsar in av sig själv.
Vid köp av nya Honda Accord kan man välja mellan tre motorer, en diesel och två bensindrivna. Maxhastigheten på den vanligaste motorn är 156 hästkrafter och toppfarten ligger på 215 km/h. Honda Accord går från 0-100 km/h på 9,4 sekunder och drar 0,69 liter per mil med blandad körning.
När man skapat nya Honda Accord har man lagt tyngdpunkten främst på säkerheten, men även på ljudnivån som ska ha sänkts betydligt. Designen har också ändrats åt det mer sportiga hållet och Honda Accord är därmed en snygg och bekväm bil som man kan känna sig trygg i. Sponsrat inlägg

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar!