onsdag 18 december 2013

De bästa (och roligaste) julklapparna för bilen!

Ibland vill man ge något nyttigt, men ändå bra, något fint, men ändå bra-att-ha. Men vad??

Då ska ni kolla in min julklappslista!

Adventsljusstakar och granar i vindrutan i all ära (även om jag tyvärr inte sett s många av dem i år - skärpning folket!!) men i år kommer jag vilja ha denna rudolfkostym till min bil - visst är den söt!! (se bild)
Den går att köpa på coolstuff för under hundralappen - helt klart värt det och man får många leenden på köpet :)

Lagen om sms:ande i bil
Först och främst vill jag slå ett slag för antiglidmattan. Den finns hos de flesta biltillbehörs-försäljare och kommer väldigt väl till hands just nu då vi har fått lagen om att inte sms:a eller tala i telefon när vi kör.

Då ska man önska sig (eller ännu hellre ge bort) just en sån här gelématta som finns i flera storlekar och priser, men oftast under femtiolappen (till och  med under tjugan hos vissa).
Den monteras (läggs upp) ovanpå instrumentpanelen, eller där man känner att man vill ha sin mobiltelefon, solglasögon eller det som kan tänkas behövas under körningen.
Sen är det klart och redo för användning. Blir den smutsig eller förlorar lite av sitt "sug" så torka av den med en fuktig trasa - så blir den som ny igen.
Denna Anti-glid-matta är mitt bästa julklappstips 2013!!

Till den resande
En reseadapter (den på  bilden finns hos bluebox och kostar 199:-) är bra att ha på resan, så även ett VW-tält, det på bilden ger en perfekt retro-campingkänsla, som verkligen får dig att känna igen vart du håller till på campingplatsen (kostar 2995:-hos coolstuff).

Japp, det var lite av mina julklappstips! God Jul!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Lämna gärna en kommentar!